GDPR policy

INFORMATION ABOUT THE PROCESSING OF YOUR PERSONAL DATA

Pursuant to Article 12 (1), in conjunction with Article 13 of Regulation (EC) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Regulation on Data Protection) (hereinafter referred to as “the Regulation”), the Data Controller identified in Section I below provides this information regarding the following (including but not limited to):

a. how and for what purposes your personal data will be processed by the Data Controller;

the terms for which your personal data will be stored;

the recipients of your personal information;

your rights in relation to the processing of your personal data.

I. DATA CONTROLLER

QaiWareLtd., UIC 201746478, with headquarters and address of management Sofia 1797, Studentski grad, zh.k. Musagenica, bl. 104, ent. In, floor 6, ap. 47

Contact details:

Representative: Vasil Kanev Nikolov, email: vassil.nikolov@qaiware.com phone: +359 884172469

II. DATA PROTECTION OFFICER

Names: Kiril Tomov Ivanov, email: dpo@qaiware.com, phone: +359897906389, address: Sofia, Mladost-2, “Prof. Dr. Vassil Zlatarski № 4, floor 2, office 2

III. WHAT PERSONAL DATA WE ARE COLLECTING ABOUT YOU

The Data Controller processes the following personal data:

a. name, date of birth, permanent and / or actual address, gender, nationality, personal email address and telephone;

 Data on acquired education, professional qualifications, history of employment and acquired professional experience and skills.

The Data Controller will make every effort to keep your personal data up-to-date, accurate and complete. In the event that changes occur in your personal data or you find that the Data Controller keeps inaccurate and / or incomplete personal data, you should inform the Data Controller accordingly, or assist in correcting or supplementing your personal data accordingly.

The Data Controller is not responsible for any loss resulting from inaccurate, insufficient or incomplete personal data provided by you.

IV. OBJECTIVES OF PROCESSING

The Data Controller processes your personal data in relation to the management of our relationship with you for the following purposes:

a. for the management and performance of the subject of the Data Controlller’s activity;

personalizing individuals, assessing the professional experience and qualities of the candidates;

establishing contact with candidates for work by telephone, email or otherwise, depending on the contact details provided by the person;

conducting an interview with the candidates;

exercising and protecting the legal rights and interests of the Data Controller;

for any other purpose not forbidden by law;

V. TERM FOR STORAGE OF PERSONAL DATA

We store your personal data for a period of 6 months.

VI. PROTECTION OF YOUR PERSONAL DATA

The Data Controller shall take all necessary action to implement and maintain appropriate technical and organizational measures to ensure an adequate level of protection of your personal data against accidental or unauthorized destruction, loss, alteration, disclosure or access.

VII. DISCLOSURE OF PERSONAL DATA TO THIRD PARTIES

The Data Controller discloses to third parties only those personal data that are necessary for the performance of the legally assigned or attributed activity. In this regard, third party access to your personal data is only granted to:

1. Third parties processing your personal data on behalf of the Data Controller for the purposes set by the Data Controller (e.g. payment service provider or other system vendors, including cloud providers);

state authorities in cases where access to personal data is required by the statutory order (including bodies of the judiciary, supervisory bodies, CPDP, etc.);

third persons, where this is provided in a legal act.

VIII. YOUR RIGHTS

You have the right to:

Receive complete, accurate and understandable information about the manner, purpose, reasons for processing your personal data, the recipients / categories of recipients of your Personal Information, etc .;

Access your personal data;

Correct your personal data or request the Data Controller to correct your personal data;

Delete your personal data or require the Data Controller to delete your personal data;

Withdraw consent to process your personal information;

Request from the Data Controller to limit the processing of your personal data;

Object to the use of your personal data for certain purposes when processing is based on the legitimate interests of the Data Controller;

Ask not to be the subject of a decision based solely on automated processing (including profiling) that produces legal effects for you or similarly affects you considerably;

File a complaint with the CPDP regarding the processing of your personal data by the Data Controller.

IX. HOW TO EXERCISE YOUR RIGHTS

If you have any questions about the content of this notice or about your personal data or wish to exercise your rights in relation to your personal data as described in the previous section VIII, please do so by contacting us at any of the following addresses:

1.Address: Sofia, Mladost-2, “Prof. Dr. Vassil Zlatarski“Str. № 4, floor 2, office 2

E-mail: dpo@qaiware.com

X. RIGHT OF COMPLAINT TO THE SUPERVISORY AUTHORITY

If you believe that your privacy rights have been violated by the Data Controller, you may file a complaint with the Data Protection Supervisor as follows:

Commission for Personal Data Protection

address: 2 Prof. Tsvetan Lazarov Blvd., Sofia 1592, Bulgaria

tel. 02/91-53-518, 02/91-53-515, 02/91-53-519  

fax 02/91-53-525

Please keep in mind that the provision of your personal data is voluntary.

Failure to provide personal data could result in:

1. Not considering your application

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБРАБОТВАНЕТО НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

В изпълнение на член 12, параграф 1, във връзка с член 13 от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните) (наричан по-долу „Регламента“), Администраторът, идентифициран в раздел I по-долу, предоставя настоящата информация относно следното (включително, но не само):

a. как и за какви цели Вашите лични данни ще бъдат обработвани от Администратора;

b. сроковете за които ще се съхраняват Вашите лични данни;

c. получателите на личните Ви данни;

d. Вашите права във връзка с обработването на личните Ви данни.

I. АДМИНИСТРАТОР

Кайуер“ ООД, с ЕИК 201746478, със седалище и адрес на управление гр. София 1797, район Студентски, ж.к. Мусагеница, бл. 104, вх. В, ет. 6, ап. 47

Данни за контакт:

Представител: Васил Кънев Николов, email: vassil.nikolov@qaiware.com телефон: +359 884172469

II. ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПО ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ

Имена: Кирил Томов Иванов, email: dpo@qaiware.com, телефон: +359897906389, адрес: гр. София, ж.к.“Младост-2“, ул.“Проф. Д-р Васил Златарски“ № 4, ет.2, офис 2

III. КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ НИЕ СЪБИРАМЕ ЗА ВАС

Администраторът обработва следните лични данни:

a. име, дата на раждане, постоянен и/или настоящ адрес, пол, националност, личен имейл адрес и телефон;

b. данни за придобито образование, професионална квалификация, история на трудовата заетост и придобит професионален опит и умения.

Администраторът полага всички необходими усилия да поддържа актуални, точни и пълни Вашите лични данни. В случай че възникнат промени в личните Ви данни или установите, че Администраторът съхранява неточни и/или непълни Ваши лични данни, следва да информирате за това Администратора, съответно да съдействате за коригиране, съответно допълване на личните Ви данни.

Администраторът не носи отговорност за загуби, произтичащи от неточни, недостатъчни или непълни лични данни, които предоставяте.

IV. ЦЕЛИ НА ОБРАБОТВАНЕ

Администраторът обработва Вашите лични данни във връзка с управлението на нашите взаимоотношения с вас, за следните цели:

a.за управлението и извършването на предмета на дейност на Администратора;

b.индивидуализиране на лицата, извършване на оценка на професионалния опит и качества на кандидатите;

c.за установяване на връзка с кандидатите за работа по телефон, имейл или по друг начин, в зависимост от предоставените от лицето данни за контакт;

d.провеждане на интервю с кандидатите;

e.за упражняване и защита на законни права и интереси на Администратора;

f.за всяка друга незабранена от закона цел;

V. СРОК ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Съхраняваме Вашите лични данни за период от 6 месеца.

VI. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Администраторът предприема всички необходими действия, да прилага и поддържа подходящи технически и организационни мерки, за да осигури подходящо ниво на защита на Вашите лични данни от случайно или неразрешено унищожаване, загуба, промяна, разкриване или достъп.

VII. РАЗКРИВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ НА ТРЕТИ ЛИЦА

Администраторът предоставя на трети лица единствено тези Ваши лични данни, които са необходими за извършване на нормативно определената или на съответно възложената дейност. В тази връзка, достъп на трети страни до личните Ви данни се предоставя само на:

1. трети лица, които обработват Вашите лични данни от името на Администратора, за определените от Администратора цели (напр. доставчик на платежни услуги или други доставчици на системи, включително доставчици на „облачни“ системи);

2. държавни органи, когато достъпът до личните данни е изискан по законоустановения ред (в т.ч. органи на съдебната власт, контролни органи, КЗЛД и др.);

3. трети лица, когато това е предвидено в нормативен акт.

VIII. ВАШИТЕ ПРАВА

Вие имате право да:

1. получите пълна, точна и разбираема информация относно начина, целите, основанията за обработване на личните Ви данни, получателите/категориите получатели на Личните Ви данни и пр.;

2. получите достъп до личните си данни;

3. поправите личните си данни или да изискате от Администратора да коригира личните Ви данни;

4. изтриете личните си данни или да изискате от Администратора да изтрие личните Ви данни;

5. оттеглите дадено съгласие за обработване на личните Ви данни;

6. поискате ограничаване на обработването на личните Ви данни;

7. възразите срещу използването на личните Ви данни за определени цели, когато обработването се извършва въз основа на законните интереси на Администратора;

8. поискате да не бъдете обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване (вкл. профилиране), което поражда правни последици за Вас или по подобен начин Ви засяга в значителна степен;

9. да подадете жалба до КЗЛД относно обработването на Вашите лични данни от страна на Администратора.

IX. КАК ДА УПРАЖНИТЕ СВОИТЕ ПРАВА

Ако имате въпроси относно съдържанието на настоящото известие или относно Вашите лични данни, или желаете да упражните правата си във връзка с Вашите лични данни, както са описани в предходния раздел VIII, моля да заявите това, като се свържете с нас на някой от следните адреси:

1.Адрес: гр. София, ж.к.“Младост-2“, ул.“Проф. Д-р Васил Златарски“ № 4, ет.2, офис 2

2.Имейл: dpo@qaiware.com

X. ПРАВО НА ЖАЛБА ДО НАДЗОРНИЯ ОРГАН

В случай че считате, че Вашите права по отношение защита на личните данни са били нарушени от Администратора, можете да подадете жалба до надзорния орган по защита на данните, както следва:

Комисия за защита на личните данни

адрес: бул. Проф. Цветан Лазаров 2, София 1592, България

тел. 02/91-53-518, 02/91-53-515, 02/91-53-519  

факс 02/91-53-525

Моля да имате предвид, че предоставянето на Вашите лични данни се извършва доброволно.

Непредоставяне на личните данни би могло да доведе до:

1.Неразглеждане на Вашата кандидатура